Wie zijn we en wat is onze visie

 

De grote kabouters (12-18 maanden tot 3 jaar)

 

**********

 

Op een leuke speelse manier bereiden wij de kabouters zo goed mogelijk voor om naar de kleuterschool te gaan. We werken ook steeds in thema, zo zal bijvoorbeeld sinterklaas jaarlijks van de partij zijn!

 

Alles wat de kindjes maken en knutselen krijgen ze nadien ook mee naar huis. We begeleiden ze naar een zelfstandig speelgedrag waarbij hun fantasie een belangrijke rol speelt.

 

De grote kabouters gaan na het eten allemaal samen slapen.

 

 

**********

 

 

De kleine kaboutertjes (tot 12-18 maanden)

 

**********

 

Onze kleine kaboutertjes krijgen alle kansen om zich volledig te onplooien en te ontwikkelen in hun eigen rustige plekje. We werken met een laag hekwerk zodat ze de grote kaboutertjes kunnen zien en dus ook veel kunnen bijleren. We stimuleren hun motoriek door aangepast speelgoed en helpen hen met het leren draaien, zitten, kruipen en stappen.

 

De allerkleinsten tot +/- 6 maanden slapen onder toezicht in de leefruimte. Na overleg met de ouders gaan ze naar de slaapruimte.

 

Het flesje van de zuigelingen wordt gemaakt naargelang hun eetpatroon. Moedermelk kan natuurlijk ook meegegeven worden...

 

Alle voeding wordt vers bereid, dus ook bij de overgang naar vaste voeding krijgt uw kindje vers bereide voeding.

 

**********

Katja is reeds jaren actief in de kinderopvang. Zelf heeft ze een zoontje, Tristan. Voor al je vragen maar ook opmerkingen kan je steeds bij haar terecht.

 

Telefoon: +32496444651

e-mail: tkabouterhuisje@gmail.com

Jade is dolenthousiast gediplomeerde kinderverzorgster. Ze heeft een dochtertje Fay van 1,5 jaar. Bij afwezigheid van Katja kan u bij haar ook steeds terecht voor alle vragen en opmerkingen.

 

Telefoon: (+32496034100)

Johanna is leerkracht met een groot hart voor Kinderen. Naast haar verschillende opleidingen doet ze thuiszorg voor kindjes bij twee gezinnen.

 

 

Pieter is leerkracht LO. Bij hem kan je terecht voor het huren van de polyvalente ruimte/dansruimte of het huren van de ruimtes voor kinderfeestjes.

 

Telefoon: +32497106169

Welkom bij 't Kabouterhuisje

Kwalitatieve opvang voor de allerkleinsten in Koningshooikt-Lier (0-3 jaar)

t' Kabouterhuisje

Sander de vosstraat 135A

2500 Koningshooikt (Lier)

In 't Kabouterhuisje werken enkel gedreven en gemotiveerde begeleiders. We stellen ons graag even voor:

 

Katja Bastiaensens (Zaakvoerder - eigenaar) Jade Vercammen (Mede verantwoordelijke) Joanna Francken Pieter Van Reeth (eigenaar)

 

Copyright © 2012 . All Rights Reserved Developed by Pieter Van Reeth